محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

آخرین وضعیت جذب اساتید دوتابعیتی‌ در دانشگاه‌ها

آخرین وضعیت جذب اساتید دوتابعیتی‌ در دانشگاه‌ها وزیر امورخارجه با حضور در دانشگاه صنعتی شریف آخرین وضعیت رفع موانع قانونی جذب اساتید دو تابعیتی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جذب نخبگان دوتابعیتی در دانشگاه‌های کشور و رفع موانع موجود در این زمینه از جمله برنامه‌هایی است که دولت و به خصوص شورایعالی انقلاب فرهنگی مدتی است  آن را دنبال می‌کنند.

 

با توجه به اینکه منع قانونی در جذب این افراد در نهادهای علمی و دانشگاه‌های کشور وجود دارد، شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال گذشته بسته پیشنهادی را در این خصوص تنظیم کرد و قرار شد این بسته به‌صورت لایحه از سوی دولت به مجلس ارائه شود.

 

حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه با حضور در دانشگاه صنعتی شریف آخرین وضعیت رفع موانع قانونی جذب اساتید دو تابعیتی را تشریح کرد.

 

وی در گفتگویی با روزنامه این دانشگاه گفت: برخی از اساتید دوتابعیتی، تابعیت خود را پیگیری و کسب کردند و بخشی هم به‌طور طبیعی و با تولد در یک کشور دیگر تابعیت‌شان حاصل شده است. ما در دولت بحث‌های جدی داشتیم و در وزارت امور خارجه و شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به ریاست رئیس جمهور، این موضوع را مطرح کردیم که باید به ایرانیان دارای تابعیت مضاعف به‌عنوان یک فرصت نگاه کنیم چه در سطح علمی و اساتید دانشگاه و چه ایرانیانی که سرمایه‌گذاری خواهند داشت و چه در سطح عموم ایرانیان.

 

وزیر امور خارجه ادامه داد: از این جهت که قانون مدنی ما، تابعیت دوم را به رسمیت نمی‌شناسد تصمیم گرفتیم تا در قانون جدید در حمایت از ایرانیان خارج از کشور، بندی را بگنجانیم که ایرانیان دارای تابعیت دوم برای اقدامات حقوقی و پیگیری‌هایی که در ایران دارند، تسهیلات ویژه‌ای دریافت کنند.

 

امیر عبداللهیان تصریح کرد: این موضوع در مجلس، مراحل کمیسیونی خود را طی کرده و در تلاشیم تا اگر بشود قبل از پایان این مجلس و یا در شروع مجلس جدید بتوانیم امسال این قانون را به تصویب برسانیم و گشایش‌هایی در این مسیر ایجاد خواهد شد.

 

وی افزود: در خصوص اساتیدی که دارای تابعیت مضاعف هستند، به دستور آقای رئیس‌جمهور، ما و بخش‌های ذی‌ربط نظام در حال کار بر روی یک طرح هستیم که اساتید دانشگاه‌ها بتوانند در اولویت قرار بگیرند و کارشان چه در استخدام اولیه و چه در تبدیل وضعیت کارشان در دانشگاه تسریع شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار